Free Printables : Daily Planner

Friday, 16 February 2018


Assalamualaikum and hai.

First time share benda benda macam ni. Memandangkan sekarang musim persekolahan, aku pun saja saja la buat printable ni. (tak actually aku mmg minat buat benda benda macam ni. tangan tak nak duduk diam lepas tengok banyak printable orang luar negara yang comel sangat sangat. T_T)


Planner ni boleh di print atas mana mana kertas. -no i mean sesuai untuk semua saiz. ok. so kalau berminat just click the link below. Lepas ni nak try buat weekly and monthly planner and macam macam lagi la. Lastly kalau korang ada suggestion or ideas tuk penambahbaikan rupa bentuk planner ni just tell me ok ?


G E T   Y O U R   F R E E   P R I N T A B L E   H E R E  !

annyeong bro :)

Labels: ,

8 comments
Blogger Zulaikha Sahak said...
Wahhh sangat menarik lah. Lepas ni try lah buat finance tracker, mana tahu dari situ kita boleh simpan duit and tahu duit keluar masuk. Boleh berjimat cermat ! Keep it up dear. Thanks ye untuk daily tracker comel and simple ni
 
Blogger Zafirah Aidah said...
https://pernahke-kucingmakanpizza.blogspot.my/2018/02/carousell.html singgah sini
 
Blogger Nabellaヅ™ said...
Waahhhh, kite memang suka printable comel² ni
Jemput singgah
http://kanashiyoru.blogspot.my/2018/02/salam-terakhir-diploma.html
 
Blogger Eyqa Zq said...
Rajinnya awak buat! And semua comey2. :D
 
Blogger Shikin Razali said...
Wow, cantiknya printables awak.. Akak ada niat nak buat tapi tak terbuat... hihi
 
cantik & simple
 
Cute2..^^
 
Blogger Noor Maizan said...
Alahai comelnya..nanti nak download. Anyway selamat berkenalan sis!
 

Post a Comment